“Ik lever maatwerk met een gouden randje. Iedere organisatie en ondernemer is uniek!”

Wat ik voor jou kan betekenen

Het is mijn passie om drukbezette ondernemers en assistants met tijdelijke opdrachten structuur & support te bieden en positieve veranderingen teweeg te brengen. Dit doe ik door je kennis te laten maken met een nieuwe manier van werken. Hoe je effectiever en efficiënter kunt anticiperen met de juiste interim professional aan je zijde. Met als doel meer verbinding en een hoger resultaat, met impact in jouw onderneming en privéleven.

Hoe dan exact?

Ik ben een rasechte troubleshooter en door mijn vooruitziende blik met een flinke dosis creativiteit en bruisende energie kan ik perfect op situaties inspelen en het verschil maken door net die extra stap verder te gaan en jou de support te geven die jij op dat moment nodig hebt.

Daarnaast ben ik Green Belt/LEAN Six Sigma gecertificeerd. Daardoor kan ik direct en effectief schakelen en ben ik supersnel op de hoogte van de details, waardoor ik makkelijk inzetbaar ben als jouw Interim Business Support Professional. Zie mijn profiel (NL)/(EN) voor de prestaties en resultaten hiervan.

Tevens begeleid ik verbeter initiatieven voor de ondersteunende rol. Dit doe ik door assistants en ondernemers bewust te laten worden van de veranderende rol (vak inhoudelijk) van de assistant en het voordeel daarvan voor beiden. Denk hierbij aan; digitalisering, assistants die een expertise rol ambiëren of meer inhoudelijk gaan werken en vooral meer als sparringspartner fungeren, iemand die naast je werkt, ipv voor. Dit doe ik via de DMAIC Lean Six Sigma methode. Eerst doen we onderzoek en meten we de situatie. Daarna volgt er een analyse met uitkomst en als laatste de implementatie en waarborging. Dit doe ik ook in samenwerking met collega-partner; Jacqueline Le Doux (VeranderManager expert). Wij samen vormen het perfecte duo en vullen elkaar naadloos aan. Daarnaast hebben we veel ervaring en kennis opgedaan in dit specifieke vakgebied.

Waarom zou je voor Business Support Professionals kiezen?

  • Je bent verzekerd van een ambitieuze, gemotiveerde en ervaren support professional
  • Direct actief en heeft nauwelijks inwerktijd nodig
  • Flexibel inzetbaar, je maakt uitsluitend gebruik van de support die je daadwerkelijk nodig hebt
  • Je huurt de support professional direct in en voorkomt de tussenkomst van bureaus en bemiddelingskosten
  • Je zit niet vast aan onnodige vaste loonkosten
  • Treedt niet in dienst, er hoeven dus geen sociale premies en loonheffingen afgedragen te worden

Wat anderen over mij zeggen

Kim is zeer gedreven, enthousiast en inspirerend.

Zij prikkelt en motiveert assistentes om over hun eigen gedrag en kijk op het secretaresse vak na te denken en hoe zij zelf de lead kunnen nemen om zich verder te ontwikkelen. Op annavolgbare wijze heeft zij met het Directus Lean Six Sigma project het belang zichtbaar gemaakt van een futureproof secretariaat.

Jacqueline LeDoux

Business Officer, Philips Lighting

I would strongly recommend Kim for any role as Sr. Office Manager or Executive Assistant.

During the time that I have known Kim, I have witnessed her ability to support Senior Management in many events and occasions. Her organizational skills enable Executives to work in an efficient and effective manner within an international context. Not once have I seen Kim become overwhelmed by a given task or assignment. And Kim is good and fun to work with. I’m confident that Kim’s intelligence and maturity will be great assets in any organization.

Martien Kennis

Executive Managing Director, Global Services Vanderlande

Business Support

Voor de ondernemer die tijdelijke support nodig heeft op kantoor op basis van een uurtarief. Ik breng structuur aan en bied support voor alle secretariële werkzaamheden op Board level en afdelingen zoals;

  • Vervanging van de assistant bij ziekte, zwangerschapsverlof, vakantie
  • Support bij onverwachte, tijdelijke extra belasting van kantoormedewerkers
  • Support bij evenementen, projecten en hospitality

Mijn specialisatie: verbinder, klantgericht, oplossingsgericht, krijgt zaken voor elkaar, denkt vooruit en mee.

Improvement support

Voor de ondernemer die het belangrijk vindt om zijn assistant en zijn onderneming van waarde te laten blijven. Ik ben LEAN Six Sigma/Green Belt gecertificeerd. Daardoor kan ik goed kijken naar de huidige situatie en knelpunten ontdekken en samen met jou verbeteringen aanbrengen aan het support vak op inhoudelijk gebied zodat jouw assistant mee blijft groeien met jouw onderneming.

Dit doe ik door assistants bewust te laten worden van hun eigen kwaliteiten en in te laten zien hoe het ook anders kan. Hierdoor blijven zij van waarde in het bedrijf en daarbuiten. En niet geheel onbelangrijk, ze helpen indirect ook mee aan de groei van jouw onderneming.

Mijn specialisatie: vakinhoudelijke coaching “on the job”, (her)inrichting van de (individuele) werkplek en het begeleiden/initiëren van verbeterprocessen voor ondersteunende functies.

Virtual support

Voor de ondernemer die administratieve support op afstand nodig heeft. Denk aan mailbox beheer, agendabeheer, facturatie, project ondersteuning. Op flexibele basis en precies het aantal uur dat jij nodig hebt aan ondersteuning. Dit kan variëren van een uur per maand tot meerdere uren per week. Je kunt hiervoor kiezen voor een uurtarief of strippenkaart.

Mijn specialisatie: snel en zorgvuldig, resultaatgericht, flexibel en to the point.

Share This