“Ervaring is wat je gedaan hebt, potentie is wat je allemaal nog kunt doen”

 

Een warm welkom en leuk dat je mijn website bekijkt!

Na 16 jaar in vast dienstverband te hebben gewerkt op secretarieel niveau met veel ervaring en kennis in de pocket, vond ik het tijd voor mijn grootste ambitie; Ondernemen! Ik ben begonnen als afdelings secretaresse en al snel had ik mezelf het doel gesteld dat ik alle lagen van het vak wilde doorlopen en vooral; mezelf blijven uitdagen. De afgelopen 7 jaar heb ik gewerkt in verschillende grote internationale organisaties. Dit alles heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben: Een rasechte troubleshooter die graag de verbinding legt met de organisatie, de ondernemer en de medewerkers.

Nieuwe kansen en uitdagingen ga ik dan ook graag aan. Een passie van mij is het motiveren en inspireren van assistentes door hen te coachen het beste uit zichzelf te halen en hun groeiambities waar te maken. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht zeer belangrijk door anderen het gevoel te geven dat ze uniek zijn. En als ik die powervrouwen (assistants) dan ook nog eens mag helpen bewust te laten worden over de veranderende rol van hun vak en ze motiveren om zich te blijven ontwikkelen dan is mijn missie geslaagd.

Voor mijn uitgebreide profiel, klik hier. Voor de Engelse versie klik hier.

Nog wat “inside” informatie over Kim

Een andere grote passie van mij zijn paarden. Vanaf mijn 4e jaar reed ik al en op mijn 6e reed ik mijn allereerste dressuurwedstrijd waar ik 3e werd. Ik dacht echt dat de prijs was dat ik het paard mee naar huis mocht nemen! Helaas was dat niet het geval, maar kreeg ik mijn allereerste witte rozet. Deze heb ik uiteraard nog steeds bewaard. De liefde voor paarden blijft, maar het rijden doe ik nu op vakanties, langs het strand of in de bergen.

Op jonge leeftijd was ik al zelfstandig en regelde wel mijn eigen “zaakjes”! Als ondernemers dochter heb ik o.a. meegekregen dat onafhankelijkheid heel belangrijk is. Mijn ouders riepen dan ook maar al te vaak; “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid” en 37 jaar later is dat nog steeds iets wat bij mij de boventoon voert en waar ik hen ook heel dankbaar voor ben.

Naast het paardrijden stond ik vaak in de balletzaal. Ik heb alles gevolgd van klassiek tot streetdance en uiteindelijk ben ik ook zelf gaan lesgeven. Iets wat ik nog steeds heel graag doe. Ook op vrijwillige basis ben ik zeer actief. Zo geef ik af en toe les bij een jongerencentrum en bij seminars om het publiek te enthousiasmeren. Tevens organiseer ik jaarlijks een Dance Charity event om geld in te zamelen voor een goed doel.

Naast dat ik graag bij grote multinationals werk met veel verschillende nationaliteiten, vind ik het heerlijk om te reizen en de verschillende culturen buiten kantoor te ontdekken. En vooral het lokale eten te proeven en de lokale bevolking te ontmoeten. Ik heb al het een en ander gezien maar er staan zeker nog wat reizen op mijn wensenlijst. Mijn top 3: Portofino, Zuid-Afrika en China.

Kim has worked for me as CEO assistant since I have joined Vanderlande in January 2017. I got to know Kim as a highly competent and effective CEO assistant.

Her core skills and capabilities I would describe as follows: Quick in understanding the needs of the people she is working for, good organizational talent, capability to think ahead and to proactively address issues that need to be solved, strong service mindedness in dealing with the different stakeholder groups, effective in handling many different activities at the same time, high dedication to the company and her job.

Kim’s friendly personality and her good sense of humor make her liked by the many people she has to deal with. By this she is giving the CEO office a friendly face. People come to her and ask for her advice.

Remo Brunschwiler

CEO, Vanderlande

Share This